Despre VIVASAN

Compania VIVASAN este Reprezentantul general in Rusia, tarile CSI, tarile Baltice, Europa, SUA si Asia al unor firme elvetiene mari, specializate in producerea unei game variate de produse curativo-cosmetice si suplimente alimentare.

VIVASAN este reprezentantul general  in Rusia, tarile CSI, tarile Baltice, Europa, SUA, Australia si Asia al unui grup de laboratoare de cercetare stiintifica din Elvetia, specializate in producerea unei game variate de produse curativo-cosmetice si suplimente biologic active pe baza de plante.

Lucrand impreuna cu aceste laboratoare, VIVASAN a creat si continua sa creeze produse de cea mai inalta calitate si eficienta, prin imbinarea progreselor stiintifice si a traditiei pentru a crea produse unice.

Parteneri ai companiei VIVASAN sunt mai multe firme mari si cu renume din Elvetia cum ar fi SWISSCAPS AG, Dr. DUENNER AG, INTRACOSMED AG, OSWALD GmbH, ELIXAN AROMATICA GmbH si firma italiana COSVAL SRL, cunoscuta in toata Europa gratie vopselelor pentru par naturale si produselor destinate ingrijirii parului. Produsele acestor firme, binecunoscute de zeci de ani pe piata mondiala, sunt fabricate exclusiv pe teritoriul Elvetiei si pentru firma VIVASAN, avand marca VIVASAN, ceea ce permite dezvoltarea cu succes a companiei pe piata produselor naturale.