Cremă IENUPĂR

Disponibilitate: In stoc

114,80 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.


Greutate: 100 ml

Prezentare

Remediu analgezic şi antiinflamator natural cu acţiune imediată împotriva durerilor în spate, durerilor articulare şi musculare, durerilor cauzate de entorse, contuzii, inflamarea tendoanelor şi articulaţiilor.

Cremă IENUPĂR

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Deseori ne deranjează dureri surde în spate, durerile articulare şi musculare. În activitatea zilnică nu suntem protejaţi de dureri cauzate de entorse, contuzii, inflamarea tendoanelor şi articulaţiilor. Pentru astfel de evenimente compania VIVASAN recomandă crema IENUPĂR – remediu analgezic şi antiinflamator natural cu acţiune imediată.
Substanţele active ale cremei sunt uleiurile eterice de Ienupăr, Pin de munte, Eucalipt, Chiparos, boabelor de soia, metylnicotinatul, uleiul de vaselină.
Ienupărul (Juniperus communis) face parte din categoria plantelor-sfinte, cunoscute din timpurile biblice, folosit pentru izgonirea duhurilor rele. Unele popoare considerau planta respectivă simbol al vieţii veşnice, presupunându-se că ea poate lupta cu moartea. Originea denumirii Juniperus provine de la celticul „jeneprus”, ceea ce înseamnă „ghimpat”, iar latinul „communis” înseamnă „comun, obişnuit”. Denumiri populare: arborele cucoşului de munte, pomuşoara cucoşului de munte, jneapăr.
Din fructe de ienupăr a fost obţinut podofilotoxinul, acesta înregistrând activitate antitumorală. În opinia savanţilor, acesta este unul din cele mai perspicace substanţe în vederea creării preparatelor antitumorale.
Uleiul eteric din ienupăr este folosit pentru fricţiuni în reumatism, paralizie, gută, nevralgii, poliartrite, în tratamentul colpitelor tricomonadice.
Uleiul eteric de Ienupăr, împreună cu derivaţii vitaminei B3 metylnicotinat dilată vasele sangvine, ameliorează circulaţia sangvină, intensifică metabolismul. Graţie efectelor descrise, crema alină rapid durerea şi induce senzaţia de căldură.
Compoziţia originală a cremei asigură penetraţia rapidă şi concentraţia maximă a acestuia în centrul durerii şi inflamaţiei. Crema are acţiune antiseptică asupra sistemului respirator, este eficientă în profilaxia şi tratamentul afecţiunilor respiratorii.
Datorită uleiurilor eterice de conifere: Pin, Eucalipt, Chiparos, crema este eficientă în tuse, bronşite acute şi cronice, bronşita fumătorilor. Are acţiune de detoxifiere, stimulează imunitatea, elimină tensiunea nervoasă, oboseala.
Uleiul de soia (glicina de soia), asemeni tuturor uleiurilor bogate în acizi graşi indispensabili, restabileşte bariera epidermică şi capacitatea dermei de a reţine apa, iar datorită tocoferolului şi fitosterinelor posedă acţiune pronunţată de regenerare.
Uleiul de vaselină din compoziţia cremei este o substanţă emolientă şi hidratantă ce accentueată elasticitatea şi fermitatea cutanată. Înlătură senzaţia neplăcută de uscăciune şi extindere a pielii, o protejează de acţiunea dăunătoare a mediului şi produselor chimice. Împreună cu alcoolul cetearilic fixează apa, astfel menţinând un nivel normal de hidratare.
Persoanelor care practică sportul crema le va fi de un real folos în cazul eventualelor traume şi entorse. Ea poate fi folosită şi în calitate de cremă pentru picioare, deoarece are acţiune antimicotică, stimulează circulaţia sangvină şi înlătură sindromul „picioarelor reci”.
Crema, cu mişcări blânde circulare, se va aplica pe zonele corespunzătoare de 1-2 ori pe zi. În momentul aplicării este posibilă o uşoară hiperemie şi senzaţie minoră de arsură, aceste senzatii aparand ca urmare a stimulării proceselor microcirculatorii. Crema se absoarbe rapid, nu lasă urme de grăsime, în virtutea acestui fapt putand fi folosită în orice moment necesar.

Domenii de aplicare:
• afecţiuni articulare: reumatism, osteocondroză, gută, artroze - crema se aplică pe articulaţiile afectate şi se masează cu mişcări uşoare
• nevralgii, miozite – crema poate fi folosită în timpul sau după efectuarea masajului
• traume sportive – crema se aplică imediat pe locul traumatizat cu scop analgezic
• bronşită cronică, bronşita fumătorilor – se fricţionează spatele şi toracele
• afecţiuni respiratorii frecvente pe fondul imunităţii scăzute – în lipsa contraindicaţiilor, se fricţionează spatele şi toracele
• sindromul „picioarelor reci”, miros neplăcut, micoză – se aplică de 1-2 ori pe zi
• hipertensiunea arterială – se aplică în zona cervicală şi pe muşchii gastrocnemiani.

Avertisment:
Utilizarea cremei nu este recomandată în timpul sarcinii, chimioterapiei afecţiunilor canceroase, intoleranţa individuală la ienupăr. În stadiul de acutizare a afecţiunilor renale nu se recomandă aplicarea cremei în regiunea lombară.

Substanţe active: ulei eteric de ienupăr, ulei mineral (ulei de vaselină), alcool cetearilic, uleiuri eterice de pin de munte,eucalipt,chiparos, ulei de boabe de soia (glicină de soia), linalool, limonen, ulei de geraniu, citral.
Greutate 100 ml

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.


Spune parerea ta

Iti spui parerea despre: Cremă IENUPĂR