Vitasan Accut Crema "Unt din lapte de capră"

Disponibilitate: In stoc

152,11 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.


Greutate: 50 g

Prezentare

Este un remediu curativ-cosmetic unic elaborat conform unei vechi reţete din cantonul elveţian Appenzell, pe bază de unt obţinut din laptele caprelor din munţii Alpilor elveţieni, îmbinat cu uleiuri eterice, vegetale preţioase şi vitamina E, pentru a asigura un efect mai intens şi mai rapid în cazul tratamentului afecţiunilor aparatului locomotor, celor ale sistemului nervos periferic şi ale organelor respiratorii, precum şi în caz de traume superficiale etc.

Vitasan Accut Crema "Unt din lapte de capră"

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Crema „Unt din Lapte de Capră” este un remediu curativ-cosmetic unic elaborat conform unei vechi reţete din cantonul elveţian Appenzell, pe bază de unt obţinut din laptele caprelor din munţii Alpi elveţieni, îmbinat cu uleiuri eterice şi vegetale preţioase şi vitamina E, pentru a asigura un efect mai intens şi mai rapid în cazul tratamentului afecţiunilor aparatului locomotor, celor ale sistemului nervos periferic şi ale organelor respiratorii, precum şi în caz de traume superficiale etc.
Folosirea cremei ajută în combaterea sindromului reumatic şi este eficientă în calitate de medicament de suport în tratamentul artritelor, artrozelor, calmarea durerilor musculare şi nevralgiilor. Se recomandă folosirea cremei (masarea zonelor afectate) în tratamentul răcelii, bronşitei, guturaiului ş.a.m.d. Compoziţia din uleiurile eterice de ienupăr, cimbrişor şi rozmarin exercită o acţiune de stimulare, ameliorează circulaţia sangvină, posedă proprietatea de a încălzi corpul şi a oferi o stare de confort, o stare generală de bine, contribuie la relaxarea şi calmarea rapidă a durerilor.
Uleiurile de arahide, migdale, floarea-soarelui, alună de pământ acţionează benefic asupra pielii, hrănind-o şi asigurându-i o îngrijire adecvată. Vitamina E protejează pielea de efectul nociv al radicalilor liberi, stimulând activitatea antioxidantă la nivelul celulelor pielii. Camforul exercită o uşoară acţiune analgezică şi anti-prurit.
Indicaţii de utilizare:
Afecţiuni ale sistemului locomotor
• Reumatismul articulaţiilor, artrita reumatoidă
• Artrite, artroze, gută
• Osteocondroza coloanei vertebrale
• Spondiloartrită anchilozantă ş.a.
Afecţiuni ale sistemului nervos periferic
• Neurite
• Radiculite
• Nevralgii – lumbago, sciatică, toracalgie, artralgie ş.a.
Alte dereglări:
• Răceală, frisoane
• Tuse extenuantă
• Durere musculară sau de alt gen
• Traume – contuzii, leziuni, răni superficiale, echimoze, entorse / luxaţii ale ligamentelor articulaţiei etc.
Mod de utilizare: În caz de necesitate, vor fi masate cu atenţie zonele afec¬tate ale corpului de câteva ori pe zi. După ce crema a pătruns în piele prin masare, aceasta acţionează timp de 8-10 ore. Crema nu se va aplica pe rănile deschise!
Compoziţie: unt din lapte de capră de munte, ulei de arahide hidrogenat, ulei de migdale dulci, ulei din seminţe de floare-soarelui, ulei de alună de pământ, acetat de tocoferil, ulei eteric din frunze de rozmarin, ulei eteric din fructe de ienupăr, ulei eteric din cimbrişor, limonen, linalool, citral, geraniol, eugenol, camfor, CI 75810, cinamat de benzil.
Proprietăţile componenţilor activi:
Unt din lapte de capră – conţine proteina hipoalergică cazeina, 67% de acizi graşi nesaturaţi, cantităţi impresionante de calciu (143.0 mg), magneziu (14.0 mg), fosfor (89.0 mg), mangan (17.0 mcg), cupru (20.0 mg), vitamina A (0.1 mg), vita¬mina B (0.04 mg), vitamina C (2.0 mg), vitamina D (0.06 mcg) şi acid ascorbic. Exercită o intensă acţiune antiinflamatoare, analgezică, bactericidă, cicatrizantă şi emo¬lientă şi este eficient în tratamentului afecţiunilor dermatologice şi ale apara¬tu¬lui locomotor, precum şi în cazuri de rănilor, arsuri, hematom, depunere de săruri etc.
Uleiurile eterice din rozmarin, ienupăr şi cimbrişor conţin terpene (A-pinen, camfen, cadinen, borneol, izoborneol, cedrol etc.) care au o acţiune analgezică, anti¬in¬fla¬¬¬matoare, antiedemoasă, de încălzire şi cicatrizare, asigurând astfel o ameliorare ra¬pi¬dă a stării de sănătate a celor ce suferă de diferite afecţiuni ale sistemului locomotor.
Uleiurile naturale de arahide, migdale dulci, floarea-soarelui reprezintă nu doar o bază calitativă pentru cremă, ci şi asigură o pătrundere rapidă a componenţilor activi în piele, astfel apropiind în timp apariţia efectului antiinflamator şi analgezic.
Acetatul de alfa-tocoferil (vitamina E) este un antioxidant puternic, care for¬ti¬fică membranele celulare, încetineşte procesul de îmbătrânire, stimulează res¬piraţia şi circulaţia sangvină la nivelul pielii, hidratează şi hrăneşte pielea, elimină inflamaţiile şi iritaţiile, contribuind astfel la cicatrizarea mai rapidă a rănilor.
Camforul exercită o acţiune vasoconstrictoare la nivel periferic, îmbună-tăţeşte microcirculaţia sangvină şi contribuie la diluarea sângelui. Deosebit de importantă este acţiunea antipruritică pe care o poate exercita camforul, fapt legat de activarea selectivă a receptorilor cutanaţi pentru rece. De asemenea, camforul ajută la expectorarea mucusului.
Ceara de albine este baza de cea mai bună calitate şi excipient activ – agent de agregare în creme, unguenti etc. Ceara de albine în componenţa acestora le măreşte densitatea, viscozitatea şi capacitatea de pătrundere în piele. Ceara de albine exercită efect bactericid. Conţine substanţe minerale, răşină (clei vegetal), propolis, amestec de polen floral, carotinoide, retinol (vitamina A), substanţe aromatice şi colorante. Retinolul asigură integritatea şi buna funcţiune a ţesuturilor epiteliale şi a tuturor membranelor mucoase. Propolisul posedă efect antiinflamator, antipruritic, antialergic, diluant şi antiviral. Beta-carotena şi alte carotinoide din ceara de albine sunt indispensabile în procesul de formare a ţesuturilor osos şi epitelial.
Limonenul, linaloolul, geraniolul, eugenolul sunt componenţi aromatici naturali ai uleiurilor eterice.
Cinamatul de benzil este substanţa obţinută prin legarea alcoolului benzilic cu acidul fenilacrilic şi care exercită o acţiune bactericidă şi antifungică, fiind un conservant eficace şi inofensiv din componenţa produselor cosmetice.
Greutate 50 g

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.


Spune parerea ta

Iti spui parerea despre: Vitasan Accut Crema "Unt din lapte de capră"