Sano Tint DECOLORANT pentru par

Disponibilitate: In stoc

48,79 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.


Greutate: 66 g

Prezentare

Decolorantul SanoTint este destinat pentru decolorarea menajată a părului cu 2-3 nuanţe. Extractele de mei şi germeni de grâu, precum şi pulberea de mătase, din compoziţia decolorantului, asigură îngrijirea şi fortificarea părului, conferindu-i strălucire.

Sano Tint DECOLORANT pentru par

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Decolorantul SanoTint este destinat pentru decolorarea menajată a părului cu 2-3 nuanţe. Extractele de mei şi germeni de grâu, precum şi pulberea de mătase, din compoziţia decolorantului, asigură îngrijirea şi fortificarea părului, conferindu-i strălucire.

Prin folosirea decolorantului pentru păr SanoTint puteţi:
• decolora părul cu 1-3 nuanţe
• decolora câteva şuviţe de păr (melanj) înainte de vopsirea de bază pentru a obţine o culoare cât mai naturală şi intensă.
• decolora părul întunecat pentru vopsirea lui ulterioară într-o culoare mai deschisă cu vopseaua SanoTint. Astfel, în cazul în care doriţi să vopsiţi părul întunecat în culori de nuanţe roşii, acesta trebuie decolorat în prealabil, pentru a evidenţia maxim nuanţele roşii.
• decolora părul vopsit pentru a-i conferi o nuanţă mai deschisă, pentru a împrospăta culoarea sau pentru a elimina culoarea precedentă.

Gradul dorit de decolorare a părului se obţine prin variaţia duratei de acţiune a preparatului asupra părului.

Fiecare set de decolorant conţine:
3 flacoane de activator - câte 15 ml
3 pliculeţe de praf decolorant – câte 7 g
1 flacon de balsam
1 pereche de mănuşi de unică folosinţă.

Pentru părul foarte scurt, pentru melanj sau decolorarea rădăcinilor crescute, este suficientă o singură doză: 1 pliculeţ de decolorant şi 1 flacon de activator.
Pentru părul lung – 3 doze: 3 pliculeţe şi 3 flacoane.
Pentru decolorarea integrală a părului foarte lung şi des sunt necesare
2 seturi de decolorant.

Instrucţiune de folosire a decolorantului:
Folosirea unei doze:
1. Turnaţi într-o cană obişnuită conţinutul unui flacon de activator.
2. Adăugaţi în el conţinutul unui plic de praf decolorant şi amestecaţi bine componenţii până la obţinerea unei mase uniforme.
3. Amestecul obţinut aplicaţi-l pe păr, lăsaţi-l să acţioneze 10-45 minute. Se recomandă în timpul acţiunii decolorantului să ţineţi părul la cald (căciuliţă). Vevitaţi contactul cu mucoasele! Periodic verificaţi gradul de decolorare.
4. La obţinerea rezultatului dorit spălaţi emulsia cu o cantitate mare de apă. Apoi puteţi aplica orice vopsea SanoTint. Dacă nu planificaţi vopsirea părului îndată după decolorare, aplicaţi balsamul într-un strat subţire.

Timpul de acţiune: timpul de acţiune variază de la 10-45 minute, în dependenţă de gradul de decolorare. Pentru o decolorare uşoară sunt suficiente 5 minute! Cel mai mare grad de decolorare se obţine la expunerea de 45 minute.

Indicaţii generale: Vă recomandăm, mai ales în cazul primei decolorări, să decoloraţi doar o şuviţă. Veţi remarca şi fixa modul în care reacţionează părul Dvs., perioada de decolorare, etapele evolutive intermediare. Astfel veţi putea evita unele surprize neplăcute, deoarece în procesul de decolorare în păr şi în emulsia decolorantă au loc procese complexe. Dat fiind faptul că structura părului fiecărei persoane este individuală (asemeni amprentelor digitale), precum diferă şi calitatea îngrijirii lui, procesul de decolorare este individual pentru fiecare persoană şi rezultatul poate fi diferit de cel anunţat de producător. O prognoză sută la sută a rezultatului este practic imposibilă.
Decolorantul SanoTint conţine apă oxigenată, din aceste motive, înainte de a începe decolorarea vom pune mănuşile. Utilizarea decolorantului pentru sprâncene şi gene este contraindicată. La contactul accidental al emulsiei cu ochii, clătiţi imediat ochii cu apă din abundenţă.

Important: Nu recomandăm să amestecaţi decolorantul cu vopseaua SanoTint, deoarece în acest caz rezultatul va fi mai puţin pronunţat. Efectul optim îl veţi obţine în cadrul efectuării procedurii de decolorare-colorare în 2 etape. Mai întâi decoloraţi părul conform instrucţiunii. Apoi spălaţi părul cu apă caldă, uscaţi-l cu un prosop şi aplicaţi vopseaua de nuanţă dorită SanoTint.

Recomandări privind securitatea vopsirii/decolorării:
• La aplicarea emulsiei folosiţi mănuşi speciale.
• În cazul stropirii feţei, mâinilor sau hainelor cu emulsie, spălaţi imediat.
• În cazul contactului emulsiei cu ochii, clătiţi imediat cu apă din abundenţă.
• Nu folosiţi vopseaua sau decolorantul pentru gene şi sprâncene!
• Nu lăsaţi vopseaua şi decolorantul la îndemâna copiilor!
Greutate 66 g

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.


Spune parerea ta

Iti spui parerea despre: Sano Tint DECOLORANT pentru par