SANO TINT Vopsea pentru păr

Disponibilitate: In stoc

76,26 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.


Greutate: 125 ml

Prezentare

Vopseaua vegetală de păr fără amoniac și fără parabeni, SanoTint este destinată pentru vopsirea blândă a părului. Conţine extract de mei, bogat în acid silicic, care protejează părul, extracte de mesteacăn, de seminţe de struguri, frunze de olive, vitamine, pantotenat de calciu şi biotină.

SANO TINT Vopsea pentru păr

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Este o vopsea de generaţie nouă lipsită de amoniac, acesta distrugând structura firului de păr, şi de metale, parabeni. În plus, compoziţia vopselei este formată din substanţe de îngrijire a părului.
Vopseaua vegetală de păr fără amoniac SanoTint este destinată pentru vopsirea blândă a părului. Conţine extract de mei, bogat în acid silicic, care protejează părul, extracte de mesteacăn, de seminţe de struguri, frunze de olive, vitamine, pantotenat de calciu şi biotină. Vopseaua SanoTint nu distruge părul, din contra, ea fortifică şi restabileşte structura lui.

• Vopseaua „SanoTint Classic” este disponibilă în 30 nuanţe şi este recomandată pentru vopsirea părului normal şi deteriorat.
• Vopseaua „SanoTint Light” este disponibilă în 12 nuanţe şi este recomandată pentru vopsirea intensivă şi menajată a părului normal şi deteriorat la o piele sensibilă. Ea nu conţine P-phenyldiamină, care irită pielea.
• Vopseaua SanoTint face parte din aşa-numitele vopsele seminaturale, adică conţine o cantitate minimă de coloranţi chimici (max 1%). Nu au fost înregistrate cazuri de reacţie alergică la vopseaua SanoTint.
• Vopseaua SanoTint se prinde perfect pe părul alb. Se recomandă vopsirea părului alb în nuanţa părului natural. Dat fiind faptul că vopseaua SanoTint este destinată pentru vopsirea delicată a părului (nu conţine amoniac), ea decolorează părul doar cu 1-2 nuanţe.
• Pentru vopsirea părului întunecat în nuanţe mai deschise (cu 2-3 nuanţe), în prealabil se va folosi decolorantul SanoTint. Cu toate acestea, şi în acest caz nu vom reuşi o nuanţă foarte deschisă pentru părul foarte închis. Altfel spus, vopseaua de nuanţe deschise nu este destinată vopsirii părului închis (vezi tabelul).
• Vopseaua SanoTint conţine ulei de mei. Acesta este bogat în siliciu, care hrăneşte rădăcina părului, favorizând creşterea acestuia. Iată de ce, după utilizarea vopselei SanoTint, părul devine mai sănătos, plăcut la atingere. Oricum, după vopsire se recomandă utilizarea balsamului anexat. Acesta întăreşte părul, conferindu-i catifelare şi luciu deosebit.
Factorii cu influenţă semnificativ rezultatul vopsirii părului:
• culoarea iniţială a părului şi prezenţa părului alb
• structura părului
• produsele de îngrijire cu care a fost tratat părul
• temperatura şi durata de acţiune a preparatului.

Înainte de vopsire este necesar a se stabili exact culoarea iniţială a părului şi culoarea, pe care doriţi să o obţineţi în urma procedurii. Culoarea dorită o puteţi alege conform paletei mostrelor, anexată în pliantul vopselei SanoTint. Nu uitaţi să verificaţi, în conformitate cu tabelul din pagina următoare, dacă este posibilă realizarea culorii dorite în cazul părului Dvs. La alegerea culorii ţineţi cont de faptul că culorile aurii se vor privi cu jumătate de nuanţă mai deschis, iar cele cenuşii – cu jumate de nuanţă mai închis în raport cu culorile de bază. Dacă aveţi dubii, alegeţi nuanţa mai deschisă, deoarece ea poate fi corectată mai uşor decât cea închisă.
În cazul părului alb, aveţi de ales între vopsirea sau nuanţarea părului. Dacă părul este cărut intens, vă recomandăm vopsirea părului. Ţineţi cont de faptul, că pe părul alb culorile de nuanţă roşie vor fi foarte aprinse. Din aceste motive, pentru naturaleţea vopsirii amestecaţi mai multe culori. Cu cât gradul de albire este mai mare, cu atât cantitatea culorii de bază va fi mai mare.

Fiecare set de vopsea conţine:
1 tub cu vopsea – 55 ml
1 flacon cu emulsie fixativă – 55 ml
1 flacon cu balsam – 15 ml
1 pereche de mănuşi de protecţie.

Instrucţiuni de folosire:
1. Amestecaţi bine, într-o cană obişnuită, în proporţii egale vopseaua şi emulsia fixativă. Nu uitaţi să vă puneţi mănuşile.
2. Aplicaţi pe părul NESPĂLAT amestecul obţinut cu un pieptene sau cu o perie, deosebit de atent – la rădăcina părului. Lăsaţi vopseaua să acţioneze 15-30 minute.
3. Spălaţi vopseaua cu apă caldă şi uscaţi părul cu un prosop.
4. Aplicaţi pe păr puţin balsam. Distribuiţi-l pe păr cu pieptenele. Nu spălaţi! Coafaţi părul cu ajutorul foenului şi pieptenelui.

Recomandări pentru vopsire:
• De regulă, părul nu se spală înainte de vopsire. El poate fi spălat doar în cazul în care este foarte murdar, îmbâcsit cu fixativ sau foarte gras. La spălare se va evita masarea excesivă a pielii capului. Vopseaua se aplică pe părul în prealabil uscat cu un prosop.
• În cazul vopsirii primare, vopseaua se va aplica pe tot părul.
• La vopsirea rădăcinilor crescute, vopseaua se aplica iniţial pe rădăcini. Peste 15-20 minute, emulsia rămasă se aplică pe toată lungimea şi capetele părului pentru o perioadă de 10 minute, după expirarea căreia vopseaua se înlătură cu apă. Părul se spală cu şampon.
• Temperatura şi durata de acţiune au rol decisiv asupra rezultatului vopsirii. La cald părul se vopseşte mai repede. Pentru vopsirea intensă perioada de acţiune va fi de circa 30 minute, recomandându-se acoperirea părului cu o căciuliţă şi înfăşurarea lui cu un prosop.
Greutate 125 ml

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.


Spune parerea ta

Iti spui parerea despre: SANO TINT Vopsea pentru păr