Cremă pentru vene

Disponibilitate: In stoc

88,56 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.


Greutate: 100 ml

Prezentare

Cremă cu extracte de frunze de struguri roşii, are un efect venotonic şi veno-protector totodată, adică reface elasticitatea venelor, reduce permeabilitatea pereţilor vasculari, combate fragilitatea capilarelor, prevenind apariţia trombilor, a edemelor şi a varicelor. Calmează durerile, iritaţiile, inflamaţiile, edemele, oboseala picioarelor, stimulează circulaţia sangvină, ajută la tratarea reţelelor capilare şi a varicelor.

Cremă pentru vene

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Odată cu trecerea timpului, mulţi oameni (mai des femeile) observă pe picioare efectele dilatării venelor, aşa-numitele „steluţe” vasculare, care la început sunt percepute ca defecte cosmetice. Însă, dacă nu i se acordă atenţia cuvenită, acest „defect cosmetic” se poate transforma într-o boală destul de serioasă, care conduce la apariţia durerilor de picioare şi a edemelor, la inflamaţia venelor şi la formarea unor noduri venoase, iar în cazurile cele mai grave – a unor ulcere trofice dureroase, care răspund destul de slab la tratament. Deja nu mai este vorba de o problemă cosmetică, ci de o maladie gravă – varicele membrelor inferioare, cea mai des întâlnită patologie vasculară.
Dilataţia varicoasă a vaselor reprezintă slăbirea pereţilor venoşi şi/sau a valvulei venoase. Ca urmare a faptului că pereţii venoşi îşi pierd elasticitatea, se produce staza sangvină în membrele inferioare şi venele se dilată. Varicele pot duce la tromboflebită (flebos – venă, flebită – inflamaţia venelor). Tromboflebita apare ca urmare a faptului că sângele stagnează, formându-se trombi, care obturează venele mici. Dar soluţii există! Varicele sunt cu atât mai uşor de tratat, cu cât îl veţi observa mai devreme şi veţi începe lupta împotriva lui.
VIVASAN vă oferă un produs excepţional: CREMA PENTRU VENE cu extracte de frunze de struguri roşii şi castanul porcesc.

Extractul de frunze de struguri roşii. Până nu demult, oamenii de ştiinţă nu puteau înţelege de ce ţăranii francezi – viticultorii, practic niciodată nu sufereau de varice. S-a stabilit că ei îşi făcuseră un obicei din a strânge frunzele rămase după culesul strugurilor roşii, din care făceau infuzii şi comprese. Infuziile erau băute cu regularitate, iar compresele erau aplicate pe picioare pentru a îndepărta oboseala, durerea şi edemele. Frunzele de struguri roşii conţin flavonoide în cantităţi mari, care calmează rapid oboseala şi durerea de picioare, fortifică pereţii vaselor, ridică tonusul acestora, reduc permeabilitatea ţesutului conjunctiv, prevenind astfel dezvoltarea varicelor.
Extractul de castan-porcesc (Aesculus Hippocastanum) - îmbunătăţeşte tonusul venos, ameliorează circulaţia venoasă, ceea ce previne apariţia şi dezvoltarea trombilor, normalizează metabolismul în ţesuturi şi îmbunătăţeşte refluxul limfei, conducând la reducerea edemelor locale.
Uleiul de migdal dulce (Prunus Amygdalis Dulcis), bogat în uleiuri grase nesicative, precum şi în enzima emulsină, vitamina B2, substanţe proteice şi tanante, zahăr şi clei vegetal, hrăneşte eficient, emoliează şi hidratează pielea, accelerând procesul de cicatrizare a micilor fisuri şi excoriaţii şi protejând-o de acţiunea nefavorabilă a mediului.
Alantoina din germenii de grâu are proprietăţi emoliente şi hidratante asupra pielii, stimulează procesul de cicatrizare a plăgilor şi de regenerare a celu¬lelor epidermei. Aceasta acţionează benefic asupra pielii în condiţiile agresiunii sporite a mediului (vânt, soare, ger, variaţii termice şi de umiditate etc.).
Glicerina este o substanţă emolientă şi hidratantă ce ameliorează elastici-tatea şi fermitatea tegumentelor. Înlătură senzaţia neplăcută de piele uscată şi întinsă, o protejează de acţiunea dăunătoare a mediului şi produselor chimice. Împreună cu alcoolul cetilic fixează apa, astfel menţinînd un nivel normal de hidratare.

CREMA PENTRU VENE VIVASAN are un efect venotonic şi veno-protector totodată, adică reface elasticitatea venelor, reduce permeabilitatea pereţilor vasculari, combate fragilitatea capilarelor, prevenind apariţia trombilor, a edemelor şi a varicelor. Calmează durerile, iritaţiile, inflamaţiile, edemele, oboseala picioarelor, stimulează circulaţia sangvină, ajută la tratarea reţelelor capilare şi a varicelor.

Mod de folosire: Crema se foloseşte atât independent, cât şi împreună cu metodele tradiţionale de tratament, în calitate de substanţă adjuvantă.

1. Varice, flebită, tromboflebită – crema se aplică uniform de-a lungul venelor de jos în sus de 3 ori pe zi, timp de 6-8 săptămâni.
2.Dureri în picioare provocate de spasme, insuficienţă venoasă cronică – crema se masează uşor pe pielea picioarelor, de jos în sus, timp de 3 minute, de 2 ori pe zi. Tratamentul durează de la câteva zile la o lună.
3.“Steluţe” capilare – crema se aplică pe locurile cu probleme timp de 6-8 săptămâni.
4.Profilaxia disfuncţiilor circulaţiei periferice, staze venoase, edeme, senzaţia de oboseală şi greutate în picioare, provocate de mersul îndelungat pe jos sau de statul în picioare – crema se aplică de 1-2 ori pe zi într-un stat subţire, masând piciorul începând cu laba şi până la coapsă, până când crema se absoarbe total în piele. Pentru un efect maxim, crema trebuie aplicată zilnic, timp de minimum o lună.

Substanţe active: extract de frunze de struguri roşii, extract de castanul-porcesc, ulei de migdal dulce, alantoină, răşină xantanică.
Greutate 100 ml

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.


Spune parerea ta

Iti spui parerea despre: Cremă pentru vene