Deo-Spray pentru picioare

Disponibilitate: In stoc

67,65 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.


Greutate: 100 ml

Prezentare

Un remediu excelent, conţinând ulei de arbore de ceai, levănţică şi hamamelis, pentru îngrijirea picioarelor – îndepărtează oboseala, tonifică, împrospătează, dezodorizează pielea.

Deo-Spray pentru picioare

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Un remediu excelent, conţinând ulei de arbore de ceai, levănţică şi hamamelis, pentru îngrijirea picioarelor – îndepărtează oboseala, tonifică, împrospătează, dezodorizează pielea. Trebuie subliniate în special proprietăţile antibacteriene şi dezinfectante, acţiunea antiinflamatoare şi profilaxia infecţiilor micotice. Previne apariţia mirosului neplăcut şi a transpiraţiei, mai ales între degete. Împrospătează, tonifică şi dezodorizează pielea. Are efect astringent. Stimulează circulaţia sangvină. Hidratează şi hrăneşte pielea. Uleiurile eterice ale arborelui de ceai şi de levănţică au efect antibacterian, de curăţare şi deodorant. Uleiul arborelui de ceai previne apariţia infecţiilor micotice. Extractul de hamamelis manifestă efect astringent, bactericid, antiinflamator şi analgezic, contribuie la dizolvarea cheagurilor de sânge, la reducerea şi închiderea porilor, combate transpiraţia picioarelor. Mentolul răcoreşte şi împrospătează pielea, are efect antiseptic şi analgezic, este eficient în traume, entorse, inflamaţii. Stimulează circulaţia cutanată, asigurând celulele cu o cantitate mare de oxigen şi substanţe hrănitoare. Farnesolul este un produs bacteriostatic natural, conţinut în muşeţel, în uleiul de tuberoză, palmarosa (iarba de lămâie) etc. Are acţiune bacteriostatică, antiseptică, deodorantă.
Deo-spray-ul pentru picioare cu extracte de plante este un produs absolut indispensabil pentru profilaxia afecţiunilor pielii şi a infecţiilor micotice în cazul frecventării bazinelor, a sălilor de forţă, a saunelor etc.
Proprietăţi:
• îndepărtează oboseala, edemul, senzaţia de greutate în picioare;
• previne infecţiile micotice;
• asigură o îngrijire intensivă a pielii picioarelor;
• îndepărtează mirosul neplăcut al picioarelor;
• tonifică şi deodorizează pielea picioarelor;
• elimină senzaţia de arsură din tălpi.
Mod de utilizare: Se aplică zilnic, de 1-2 ori pe zi, pe pielea picioarelor, mai ales între degete. Se lasă să se usuce. Poate fi pulverizat şi în încălţăminte. Datorită formei îmbunătăţite, recipientul poate fi utilizat şi în poziţie întoarsă.
Substanţe active: extract de frunze de hamamelis, ulei de levănţică, ulei de arbore de ceai, mentol, linalol, limonen, ricinoleat de zinc, farnesol, acid citric.
Greutate 100 ml

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.


Spune parerea ta

Iti spui parerea despre: Deo-Spray pentru picioare